Intrebarea curenta ID: 168422

buna seara sunt la a doua sarcina sunt insarcinata in 22 de saptamani si de doua zile am dureri foarte mari de coloana de mijloc si de burta care coboara in jos pe picioare cateodata sunt asemanatoare celor de menstruatie si scurgere vaginala albicioasa mai abundenta decat deobicei de la prima nastere am probleme cu nervul sciatic decand am ramas insarcinata din nou am dureri mari de piciorul stang ba chiar nu il pot misca cateodata prima sarcina am fost in uk si aici in romania nu prea stiu cum se procedeazaCu 299 zile in urma
2285 vizualizari
0 Raspunsuri UTILE
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 15 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: