Intrebarea curenta ID: 168518

Pt mamicile de baietei...cum ati rezolvat problema decalotarii?la eric s.a decalotat doar jumatate.si cred ca e asa de un an.nu am insistat,am tras doar putin cat sa pot spala.am inteles ca ar fi creme in farmacii care ajuta.știți ceva?Cu 195 zile in urma
3655 vizualizari
7 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Se pot produce infectii la rinichi pentru ca se acumuleaza mizerie acolo. De foarte multe ori se produc acele infectii daca nu se decaloteaza.
  georgika Cu 192 zile in urma        
 • + 0
  Pai nu trag nici eu prea tare.nu am insistat niciodata.trag doar cat se poate ca sa spal.mersi fetelor
  laviniav Cu 194 zile in urma        
 • + 0
  Nici noi nu umblam, decat spalam bine, tot pe jumatate e decalotat si avem rabdare ca se decaloteaza si restul. Cremele respective nu fac minuni, natural e cel mai sfant.
  AndraStefi Cu 194 zile in urma        
 • + 0
  Eu stiu de la un medic chirurg ca a certat o mamica ca a umblat acolo deci nu se umbla
  Dya89 Cu 194 zile in urma        
 • + 0
  Eu nu i-am decalotat pe nici unu din ei. Desi dr de fam m-a tot zapacit. Nu am folosit nici o crema ci am lasat sa fie totul natural. Cel.mare la 3 ani jumate are decalotat total. La cel.mic inca nu e complect.
  Sali_ro17 Cu 195 zile in urma        
 • + 0
  Nu l-am decalotat, decat il spal bine seara la dus, nu am tras de piele, sunt impotriva decalotarii. Poate te pot ajuta celelalte mamici de baieti
  Alinagrigoriev Cu 195 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 19 august

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: