Intrebarea curenta ID: 168548

Salutare fetelor. Ce mai faceți? Toate bune? Codrys cum e fetita? O seara frumoasa 😊Cu 99 zile in urma
3288 vizualizari
2 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Draga mica.. Se linisteste usor usor cand mai creste. Si Maria la inceput numai in marsupiu ar fi stat. Noi am scăpat de colici..cu espumisan 😁 Am avut si ceva probleme si am fost internate. A luat doua bacterii din maternitate. Acum ne luptam cu un puseu de creștere cred, ca nu ne înțelegem nicicum 🙄
  Pauuu Cu 95 zile in urma        
 • + 0
  Buna Pau! Fetita e bine. Miercuri facem 9 saptamani si ne pregatim de vaccin. A scapat de icter, in schimb ne termina colicii. De vreo 2 zile ne confruntam cu ceva crize urate de plans. La botez vreo 3 zile a stat in brate la toata lumea, apoi cateva zile nu a iesit cu scaunul si maraita fiind am cautat sa o alintam cat mai mult...iar acum, cum se vede singurica in pat e toata o gura. Numai in wrap si leganata in balansoar ne calmam. Voi cum sunteti?
  Codrys Cu 96 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu emmanina a apreciat fotografia:
Apreciere Familia mea frumoasa
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 25 mai

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: