Intrebarea curenta ID: 168601

Bună! Ce mai faceți ? Vi s-a întâmplat ca la dublul test si morfologie de trim 1 sa iasa totul bine, nici un risc de anomalii, la morfologie arata bine se misca foarte bine, activ bebele si activitatea cardiaca f buna. Ca dupa aceea sa intarzie in crestere asta cam de la 17-18 s, iar in prezent 26s este mai mică cu aproape doua saptamani, medicul m-a pus sa fac o analiza de anomalii genetice si a iesit risc mare la trisomia 18, un sindrom f urat. Posibil sa nu aiba nimic bebele? In afara ca e mai mica nu pare sa aibe alte probleme!Cu 80 zile in urma
4401 vizualizari
18 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Testele sunt cele mai Bune Ecografiile se pot insela Doamne fereste
  Victoria1978 Cu 79 zile in urma        
 • + 0
  Mai vroiam sa iti zic ca masuratorile nu sunt exacte la ecograf. Mie tot timpul mi-au zis mai putin ca au copiii. Si acuma cu fetita in spital cati dr mi-au facut eco atatea variante au fost. Nici una nu s-a confirmat cand am nascut.
  Sali_ro17 Cu 79 zile in urma        
 • + 0
  Am fost si la Craiova la medici f buni, cel putin asa se spune, la fel si cei din București au recomandari bune, in total 4 medici nu au găsit defecte la fetiță ecografic.
  liliana37 Cu 79 zile in urma        
 • + 0
  Adaugati raspunsul aici...cauta un dr bun si pe eco mai ales Ala vede tot daca e bun si are aparat pergormant
  Victoria1978 Cu 79 zile in urma        
 • + 0
  Mir pe dr astia care te punsa dai banii pe n teste necesare Dupa 35 ani se face doar amnio care e fea mai bunaaaaa Restul au t doar cheltuieli inutile Doamne ferest
  Victoria1978 Cu 79 zile in urma        
 • + 0
  Mulțumesc pt susținere!😘
  liliana37 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  Si baietelul meu era mai mic cu doua sapt,dar mi a zs de la primul ecograf si imi repeta la fiecare control plus ca primul dr cand am fcut dublu test iesise ca are sindrom dawn si e perfwct sanatos! Ininte de el am mai av un Bebe care din pacate avea probleme,meningo miolacel se numea, dar mi a iesit la morfo de trim 1 si rezultatul analizei era cu riscuri,toate valorile erau crescute, si ecografic se vedea f clar....eu zic sa te linistesti, oricum sarcina e mare si n poti fc nimic chiar daca investighezi mai amanuntit, poate fi eroare si din pc ..roaga te la dzeu sa fie bine.
  maria0405 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  Da e f bine dar pana atunci tot mai mica era evaluata.
  Sali_ro17 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  Sali la 3600 este perfecta nici de cum mica
  liliana37 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  Da , asa ma incurajez si eu, ca daca era ceva s-ar fi văzut la cate ecografii am facut la medici diferiti
  liliana37 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  La acest sindrom sunt multe malformarii asociate care se vad la ecograf. Asa ca daca morfologica e buna nu te ingrijora peste masura. Am citit tot ce am gasit pe net si nu se poate sa aiba acest sindrom si sa nu se vada la ecograf.
  Sali_ro17 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  Mie la 20 de sapt mi-a zis ca e posibil ca fetita e posibil sa aiba trisomnia 18. La morfologie era totul f bine doar ca era mai.mica si.pe creier avea doua chisturi. Eu nu am mers mai departe cu investigatiile pt ca nu suntem de acord cu avortul sub nici o forma. Am acceptat lucrurile oricum ar fi. Pe la 27 de sapt a zis ca nu mai sunt acele chisturi dar mai mica tot a fost. Am nascut la 40 si 4 zile provocat, o fetita de 3600 perfect sanatoasa.
  Sali_ro17 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  A iesit ok la morfologie, la prima era in grafic, cat trebuia sa fie la 12 saptamani si 4 zile, la o eco de 18 săptămâni era cu 4 zile mai mica, la a doua a la 22-23 saptamani era doar putin mai mica, cca o săptămână abia după aceea a inceput sa intarzie mai mult...
  liliana37 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  Mda, nu am de ales, marțea viitoare o fac la București
  liliana37 Cu 80 zile in urma        
 • + 0
  Faci amiocenteza pentru copil si linistea ta
  Dya89 Cu 80 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 24 iunie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: