Intrebarea curenta ID: 168617

Buna, Mamici, spuneti-mi si mie cam in cat timp ies caninii ca nu mai rezist eu, nu mai zic de fetita ca e mititica terminata?!Stiu ca diferă la fiecare copil dar asa, ca idee...acum 4 zile i-a spart primul dar tot nu a iesit si nu prea doarme noaptea bine, se foieste, se plange, probabil de durere iar ziua plange din nimic, ea care era mereu vesela😞Cu 127 zile in urma
5147 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Adaugati raspunsul aici...alinti nu alibi scuze
  roxab96 Cu 123 zile in urma        
 • + 0
  Poate fi si puseu, in cazul in care dintele a spart.nu prea ai ce sa faci decât sa astepti sa treaca perioada,sa fii tu cat mai calmă si sa o alibi si înțelegi cat poti.si tu trebuie sa fii înțeleasă, dar MAMELE in general nu beneficiază de asta si este trist.
  roxab96 Cu 123 zile in urma        
 • + 0
  Fata are 1 an si 4 luni.Are 7 incisiv, 4 masele si acum au spart 2 canini dar pana acum nu am simtit ca i-au iesit, poate foarte putin in comparatie cu caninii.Mi se pare ca ii ies extrem de greu, ceilalți au ieșit imediat dupa ce au spart gingia😬
  AliAli Cu 124 zile in urma        
 • + 0
  Cat are fetita noi avem 13 luni si nr.au dat premolari nu canini primi
  Sandus Cu 125 zile in urma        
 • + 0
  Un 2.5ml de panadol so anaftin nu strica o ajuta la un somn mai odihnitor
  Dya89 Cu 127 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 august

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: