Intrebarea curenta ID: 168640

Am mai intrebat odată dar am primit cu totul alte răspunsuri,nimic concret. Alte metode contraceptive in afara de abstinenta 😂, anticonceptionale si clasicul sterilet, mai există la noi? In alte tari stiu ca sunt diferiți plasturi sau injecții. Stiti ceva?Cu 102 zile in urma
5134 vizualizari
18 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Păi nu se stie.sunt tânără.poate câștig la loto si ma pun pe facut copii 😂ca noi provenim din familii cu unul si doi copii.ne ar plăcea sa fim mai multi dar sa avem si ce sa le oferim.
  roxab96 Cu 100 zile in urma        
 • + 0
  Aaaa mai vrei bb? Pai așa zi fata. Sterilet zic eu .La mn a fost Ok și sigur.
  AnitaSofia Cu 100 zile in urma        
 • + 0
  Da,dar eu am doar 23 ani si doar 2 copii...
  roxab96 Cu 100 zile in urma        
 • + 0
  Eu am legat trompele și gata înainte aveam sterilet 5ani și a fost Ok .Daca tot am ajuns la cezariana le-am legat de tot.
  AnitaSofia Cu 100 zile in urma        
 • + 0
  Msms citesc imed
  roxab96 Cu 101 zile in urma        
 • + 0
  Scz primul link! Poate te ajuta!
  maria0405 Cu 101 zile in urma        
 • maria0405 Cu 101 zile in urma        
 • + 0
  Eu sincer nu m as baza pe plasturi sau injectii si iti spun sincer, dar na, tu sti mai bn...eu nu le luam niciodata la ora fixa anticonceptionalele.azi la 12 maine la 3 poimaine la 5 , niciodata la aceasi ora.
  maria0405 Cu 101 zile in urma        
 • + 0
  Maria pai tocmai ca am vorbit cu medicul si mi a propus variantele mai sus mentionate.momentan iau pastile.dar stau stresata ca si vu aplicatie pe tel si cu notat pe frigider si Tot nu le iau la ore fixe. Postarea mea este ca sa imi fac o idee si despre alte metode. Care nu necesita administrare zilnică sau varianta steriletului. De asta intreb explicit despre plasturi sau injectabile.
  roxab96 Cu 101 zile in urma        
 • + 0
  Imi aduc aminte ca ai zs ca esti tanara si mai vrei copii, ai doar 23 de ani!pui sterilet dar mare grija si cu el, sa cauti un dr bun , cunosc muulte cazuri care aU ramas insarcinate cu el!!! Eu am 26 de ani, in sept nasc al doilea bebe dar apoi imi voi lega trompele, am vb cu dr meu! Imi ajung doi s iau decizia asta pt a nu lua inca 25 de ani pastile sau sa schimb la sterilet e..sa fc alegerea corecta 😘😘
  maria0405 Cu 101 zile in urma        
 • + 0
  Dar de ce nu mergi mai bn la medicul ginecolog! Parerea mea este ca una din metodele vechi este eficienta! Nu inteleg dc nu alegi o metoda, ce te retine?? Chiar daca pui sterilet,prezervativ sau iei anticonceptionale, sa sti ca treb sa ai grija, multe au ramas insarcinate si cu astea....poti sa ti legi trompele si scapi de tot...nu te supăra, dar nu prea ai ce sa alegi!
  maria0405 Cu 101 zile in urma        
 • + 0
  Prezervativ😁
  ionelap Cu 102 zile in urma        
 • + 0
  Prrzervativ😁
  ionelap Cu 102 zile in urma        
 • + 0
  O sa intreb la farmacie sa vad ce aflu
  roxab96 Cu 102 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 august

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: