Intrebarea curenta ID: 168656

Sper ca la aceasta postarea sa obtin cat mai multe păreri,comentarii. Poveste unele dintre voi o stiti,iannis,cu petele pe corp,ziceam ca e o posibilă alergie,după f multe analize făcute la arcadia(centru ce nu il mai recomand,foarte dezamagita) fara nici un rezultat,doar tratamente date de aiurea,fără un răspuns sau un diagnostic,multi bani aruncati pe geam,am ajuns la un medic dermatolog care in urma controalelor si a unei a2a păreri am ajuns sa ni se recomande o biopsie,examen bacterologic.sunt socata.nu stiu cu cine sa vorbesc si unde sa ma duc.dupa amiaza mergem si la medicul de familie sa vorbim si cu ea.nu stiu ce sa fac.incerc sa nu ma gandesc la ce este mai rau.desi soțul se gândește deja.a si spus cuvântul cu C.printre altele ni s a spus si despre psoriazis,streptococ.nimic nu e sigur.ce pot face?Urmează să caut un laborator unde pot face aceste analize.ce recomandați?Cu 108 zile in urma
4878 vizualizari
32 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Okokok
  roxab96 Cu 100 zile in urma        
 • + 0
  Adica sunt fara cuvinte
  Victoria1978 Cu 101 zile in urma        
 • + 0
  Nu inteleg emoticoanele
  roxab96 Cu 102 zile in urma        
 • + 0
  😑😑😑😑
  Victoria1978 Cu 102 zile in urma        
 • + 0
  La dentist a durat o oră toata procedura. Aici ma gandesc ca durează mult mai puțin dar anestezia tot anestezie este. Iar el este mic.mai era biopsia shave prin care se făcea o anestezie locala dar ea ar fi ras o bucățică de piele dar nu ar sta băiatul s ar speria f tare. Si e riscant.
  roxab96 Cu 103 zile in urma        
 • + 0
  Cele mai vechi stiu ca aveam probleme cu demineralizarea dintisoriilor din față. Am decis să îi curățam si fațetam plus niște plombite la masele. Situația era destul de serioasă ne putând sa mănânce orice si muscand doar dintr o parte.
  roxab96 Cu 103 zile in urma        
 • + 0
  2 fațete din zirconiu si 4 plombe.
  roxab96 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Anestezie generala? Si la dentist la fel ai facut?
  Victoria1978 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Asa ca si a schimbat părerea si ne a spus si ea ca ar fi o solutie aceasta biopsie.dar intai sa vorbeasca cu anestezistul si vada ce părere are despre faptul că lună trecuta am mai trecut prin una cu iannis.asteptam miercuri sa ne sune si sa luam o decizie.daca o putem face imediat sau sa mai asteptam.eu nu stiu ce sa zic încă nu am apucat sa ma documentez.oricum nu sunt bune de fel aceste anestezii...dar.. Intr un fel necesare. Asteptam sa vedem ce spune anestezistul.apoi vom lua o decizie.
  roxab96 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Iannis e bine.oricum nu are nimic ce sa il deranjeze.am mers si am vorbit cu medicul si in prima faza nu prea ne a sugerat biopsia.dat fiind faptul că pe 10 maladivă lună trecuta am avut o anestezie pt tratament stomatologic iar acum va fi necesară o altă anestezie pt prelevarea analizei.asta ptca ea nu credea ca este psoriazis(ne mai vazandu l de o luna de zile)asa ca i am spus si am rugat o sa se uite din nou sa vada petele. Care clar unele par a fi psoriazis.nu toate. Uitându se s a trezit si a spus că am dreptate si ca unele chiar par a fi,deși ultima oara cand l a văzut nu arătau asa,zise ea.
  roxab96 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Anisia multumim va pupam
  roxab96 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Zuzi cum e baiatu?
  vio38 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Sănătate multa,Ianis!💙💙 Totul va fii bine!😘😘💙💙
  Anisia2015 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Te pup andra
  roxab96 Cu 104 zile in urma        
 • + 0
  Iti tin pumnii! Te imbratisez!🤗😘😘
  AndraStefi Cu 104 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 15 septembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: