Intrebarea curenta ID: 168686

Buna ziua cum sunteți ? Noi bine toți azi putica mea face 7 luni și are 7200 atât avea acum 3 s . Zboară timpul .Sofi are 13 kg la 2ani și 3 luni . Ai voștri sunt Bn?va pupam o vara frumoasa sa aveți .Cu 109 zile in urma
5911 vizualizari
6 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Ceao!Crestere mare :*:* la a mea exersam tema "de a nu vorbi cu strainii si de a nu fugi de langa mine prin magazin"
  LoVance Cu 102 zile in urma        
 • + 0
  Victoria citeste mai bine inainte sa vb si vezi ca diaree mi-a facut de la antibiotic si baietii mi-au avut rujeola si de acolo afte. Dar tu esti desteapta pamantului. Sunt sigura ca la tine totu e un dezastru dar vrei sa te areti mare doamna perfecta. In fata mea esti un mare zero.
  Sali_ro17 Cu 108 zile in urma        
 • + 0
  Victoria lasa tu si veziti de treaba ta ca esti cu pluta.
  Sali_ro17 Cu 108 zile in urma        
 • + 0
  Buna Anita, ma bucur ca sunteti bn ,mai ales pitica. Victoria fara rautati nu poti? Ai fost in casa ei sa stii cum are?? Din cauza unora ca tine s a dus siteul de râpa. Nu mai pune etichete fara dovezi.
  vio38 Cu 109 zile in urma        
 • + 0
  Sali mai fa curatenie Si diareea si mai ales aftele sunt dovada unei igiene precare🤣🤣🤣🤣🤣
  Victoria1978 Cu 109 zile in urma        
 • + 0
  Ce bine a recuperat micuta,felicitari. A mea maine face 5 luni. La 4 luni avea 6800 dar acuma cred ca a sccazut ca a avut infectie urinara si i-a dat antibiotic si a avut multe zile diaree, ne-am.luptat sa o tinem cat mai hidratata. Si baietii mi-au slabit cate un kg sa au avut afte si nu am putut manca nimic 4-5zile. Am avut o perioada mai dificila dar acum sunt iarasi bine toti 3.
  Sali_ro17 Cu 109 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 16 octombrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: