Intrebarea curenta ID: 168715

Mămici,cum procedați cu copiii geloși?Eric are 3 anișori și nu suporta să mă atingă cumva tati😁.dacă vede că are mana pe mine,vine sa i-o de.a la o parte și dacă refuza incepe sa tipe sau să plângă.nu știu cum să procedez cu el.nu-l lasă să stea langa mine,să mă țină în brațe,să mă pupe nici atât😋Cu 126 zile in urma
7652 vizualizari
3 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Si al.meu cel.mic facea asa. Plangea fara oprire de ma vedea langa tati. Tati era doar al lui. Am incercat sa ii mai explicam. Uneori il lasam sa planga,alteori ma ridicam de langa tati doar ca sa se opreasca el din.plans. Acuma nu mai are treaba, are 2,8ani. In timp o sa ii treaca. Eventual poti sa ii zici ca tu il iubesti si.pe.el si pe tati la fel.
  Sali_ro17 Cu 125 zile in urma        
 • + 0
  Si al meu este la fel de gelos, incercam sa l includem mereu si pe el atunci cand ne pupam sau ne imbratisam😊
  Caroline Cu 125 zile in urma        
 • + 0
  Asa facea si al meu cu sora lui si cu tati. Dar i am spus ca sunt si a lui si a lor. Daca vine surioara langa mine ,îl iau si pe el si îl iubesc etc ,acum nu mai face asa.
  vio38 Cu 126 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 5 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: