Intrebarea curenta ID: 168717

Mamici am o intrebare,duminica am făcut retezul la băiat verisoarele sambata seara au fost in parc,dimineata înaintea petrecerii la grădina zoo si apoi iar in parc...luni seara nepoata mea a avut temperatura iar marți diaree,a urmat fetita mea marti seara temperatura miercuri diaree apoi cealalta verișoară,vineri băiatul apoi noi...eu cred ca ar fi ceva viral in schimb cumnata mea da vina pe mâncarea de la restaurant unde am făcut noi retezul desi noi am mâncat si luni seara in oras pt ca au fost zilele orașului.Voi ce credeti?mâncarea ă fost buna si in general de la ceva alterat ar trebui să apară mult mai repede un simptom.Fetele de duminica seara nu s-au mai întâlnitCu 125 zile in urma
6980 vizualizari
5 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Eu cred ca a fost un virus la cum s-a manifestat
  RoxyRoxa Cu 122 zile in urma        
 • + 0
  Unele persoane au făcut doar temperatura,unii nu au avut nimic iar nepotica mea de 4 ani a fost cel mai rau desi ea nu a mâncat nimic la retez(temperatura mare si ii scadea greu,plus scaune f dese si voma)
  RoxyRoxa Cu 122 zile in urma        
 • + 0
  Si pe siteul primariei sunt anuntate aceste stropiri si recomanda sa evitam spatiile verzi parcuri etc, valabil si pt animalele de companie.
  AndraStefi Cu 124 zile in urma        
 • + 0
  S au dat cu substante pentru tantari si alte insecte, pe grupurile de mamici multe se vaita de aceleasi simptome, copii parinti toti la fel....
  AndraStefi Cu 124 zile in urma        
 • + 0
  Eu nu cred că e de la mâncare. Daca era de la mâncare se manifesta și prin vărsături, iar de duminică până vineri nu mai are de la ce mâncare sa fie. Soțul a făcut toxiinfecție alimentara de la jumătate de sandwich mâncat noaptea la lucru și a doua zi de dimineață deja avea febră și vărsături și diaree la ținut așa vreo 3 zile până să își revină complet. Ceilalți care au fost la botez au prezentat simptome după mâncare? Poate fi și ceva viral.
  emmanina Cu 125 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 5 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: