Intrebarea curenta ID: 168721

Buna dragelor....ce faceți?.... Cele vechi mai sunteți?...am lipsit ceva timp..am încercat acum câteva sapt să mă loghez dar fff greu reușesc....sunt fff ocupata.baiatul cel mare e clasa 1 ,mijlociul e in CLS 0 iar mezinul are 4 ani și intră la gradi...cam târziu știu dar na trebuia și unul mămos.sper că sunteți bine.ru lucrez dar mi-e dor de voi....de discuțiile frumoase de aici...o zi frumoasa.Cu 123 zile in urma
7876 vizualizari
4 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Bunaaaa.....😘
  laviniav Cu 121 zile in urma        
 • + 0
  Buna Clau. Si noi ne bucuram de vacanta. Din toamna avem 3 la scoala 1 la gradi si 1 acasa cu mama sa nu se plictiseasca prea rau.
  lorena31 Cu 122 zile in urma        
 • + 0
  Ce sa facem?cu.mta activitate...pe langa copii am si musafiri. Mai am doua sapt si mi se duc musafirii,apoi incepem sa ne pregatim de gradi. Vrem sa ii ducem pe amandoi dar nu stiu daca le va placea ca o sa fie alta educatoare decat cea de anul trecut si la cel mare nu ii place de doamna asta. Daca o sa vrea sa mearga relaxati o sa mearga altfel eu cu forta nu ii trimit. Anul trecut cel mare a mers bucuros acuma o sa vedem.
  Sali_ro17 Cu 123 zile in urma        
 • + 0
  Buna Clau. Noi suntem bn.
  vio38 Cu 123 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 7 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: