Intrebarea curenta ID: 168728

Salut, ce mai faceti? Vroiam sa intreb daca este normal ca bebelina de o luna jumate sa doarmă mult si sa uite sa pape, iar cand cere papa plange mult de nu stiu cum sa o potolesc, sta cu biberonul in gura si târziu incepe sa pape, dupa ce obosește de la plans.Cu 157 zile in urma
9541 vizualizari
13 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Și fetița mea tot așa dormea de la 22 până pe la 3-4 și papa umpic și înapoi la somn până dimineața. Așa a dormit până iam început diversificarea. Atunci au început crampele și se trezea și de 4 ori pe noapte. Eu zic sa o lași să doarmă sa nu o trezești pentru că îi strici somnul. Aaaa și peste zi îmi dormea de patru ori câte o jumătate de oră .
  emmanina Cu 150 zile in urma        
 • + 0
  Ziua nu doarme f mult de aceea noaptea doarme mai mult
  liliana37 Cu 153 zile in urma        
 • + 0
  Nu a vrut sa suga la san de aceea ma mulg si ii pregatesc biberon la 2 sa 3 ore daca este matern, praf la 3-4 ore
  liliana37 Cu 153 zile in urma        
 • + 0
  Ii dau și lm si lp, seara ii dau lp ca tine de foame mai mult
  liliana37 Cu 153 zile in urma        
 • + 0
  Ziua la cate ore mananca? E cam micuta, chiar si noaptea mananca rar...plus caldura...ce lapte ii dai? Mi se pare ciudat, al meu cand era asa mic, zi noapte si la 2h sugea, probabil din cauza ca era alaptat.
  AndraStefi Cu 153 zile in urma        
 • + 0
  Noaptea nu se trezeste deloc daca i- am dat sa pape inainte, pana pe la 4-5 dimineața nu deschide gurita sa pape, mai exact nu se trezeste sub nici o formă, aseară i-am dat pe la 20.30 sa pape si pe la 21.30 i-am facut baie a adormit dupa baie si pana pe la 3 si ceva nu s-a mai trezit, a papat un pic mai mult de jumate de porție de lp
  liliana37 Cu 153 zile in urma        
 • + 0
  Fetița mea dormea legat și 6-7 ore ( mă refer seara) peste zi se trezea când îi era foame. Eu una nu am trezito că săi dau să mănânce că atunci îi stricam somnul. O singura data am trezito și na mai vrut să facă nani...iar de atunci nu am mai procedat așa.
  emmanina Cu 155 zile in urma        
 • + 0
  La cate ore mananca?
  AndraStefi Cu 156 zile in urma        
 • + 0
  Asta este si grija mea🤔
  liliana37 Cu 156 zile in urma        
 • + 0
  Si asta mai ales acuma cum e atata de cald. Riscul de desidratare creste.
  Sali_ro17 Cu 156 zile in urma        
 • + 0
  In spital asistentele de la neonatologie ne-au spus ca in primele 3 luni nu e bine sa manance mai rar de 4 ore,pt ca risti sa se desidrateze. Si ca atunci sa il trezesti pt ca sa ii dai sa manance.
  Sali_ro17 Cu 156 zile in urma        
 • + 0
  Eu știu ca nu e recomandat sa trezești copilul sa ii dai sa pape.. Cere el cand are nevoie
  Pauuu Cu 156 zile in urma        
 • + 0
  Eventual poti sa o iei tu si sa o trezesti la intervalul de timp la care trebuie sa.manance fara sa astepti sa se trezeasca singura si sa fi ajuns deja la o stare de foame mai accentuata. Pitica mea plange cand nu o.pun exact cand ii momentul de culcare si tot aman,atunci ajunge f obosita si plange destul de rau pana reuseste sa se linisteasca si sa adoarma.
  Sali_ro17 Cu 157 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Hello, aici Abigail 😍! Văd că a re Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi:

Raspunsuri recente: