Intrebarea curenta ID: 168731

Buna mămici, mucus in scaunul copilului..o pb bănuiesc! A mai avut când era ft mic, acum are 3 ani, și in ultimele 2 scaune am văzut mucus, scaunele nefiind diareice neaparat, doar ușor mai moi.il urmăresc sa văd pana îl duc la dr diseară, dar ma gândeam cine a mai părut cum a procedat sau de la ce a a avut? Sa fie oare de la muci?



Cu 148 zile in urma
9457 vizualizari
1 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Daca are muci, aceia trec si in scaun, posibil asta sa fie cauza. Pt linistea ta poti sa recoltezi o proba din scaun si faci analiza.
  AndraStefi Cu 148 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Hello, aici Abigail 😍! Văd că a re Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 22 ianuarie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi:

Raspunsuri recente: