Intrebarea curenta ID: 168736

Buna mămici, cum dezvățați copilul de pampers?baietelul meu are 2,8 ani și nu reușesc sub nicio forma! A avut o sapt sau 2 când făcea caca la olița, dar acum îl pun pe olița și după ce sta o jumătate de ora, spune ca nu face și cum îl îmbrac face pe el!am încercat sa îl las și fără pampers dar fără rezultat, sta ud dc îl las așa.. pur și simplu am început sa o cad ca pe o pb chestia asta ca face pe el pt ca mi se pare ca e mareCu 98 zile in urma
9168 vizualizari
17 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Cand dormea i-am.mai pus pampers pana dupa 3 ani asa de siguranta. Si cand am.vazut ca nu.mai face in somn i l-am scos. Nu te stresa si nu stresa nici copilul. Mergi cu el si cumpara-i un adaptor de wc care ii place lui. Apreciaza-l si bucura-te de fiecare data cand face la wc. Ai mei si acuma ma intreaba ca sunt bucuroasa ca au facut la wc ☺. Nu e nici o lege ca trb invatat pana la o anumita varsta.
  Sali_ro17 Cu 98 zile in urma        
 • + 0
  Eu personal i-am invatat progresiv. Si baiatu meu de doi ani si 9 luni e in procesu de dezvatare. Ziua il las fara. I-am tot explicat,l-am pus pe wc. Mai scapa pe el pisu, caca face la wc. Dar nu il stresez. Eu nu am reusit asa in timp scurt, am incercat dar a fost o chestie stresanta si pt copil si pt mine. Pe baiatu mai mare tot asa l-am invatat progresiv. Prima data cand a inteles clar cum e cu facutu la wc a fost cand a ramas acasa cu sotu si l-a pus el si i-a pornit apa si i-a tot povestit pana a facut pisu. Si dupa tiparu asta a vrut el sa faca la wc.
  Sali_ro17 Cu 98 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 8 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: