Intrebarea curenta ID: 168746

Buna, a avut cineva secreții maronii in sarcina mai avansată? Eu am 26 de sapt și la punerea unor ovule (Cervugid care sunt culoarea maro deschis așa)pe care mi le a dat, văd niște secreții maronii, chiar spre sange.. mâine merg la dr, dar sunt ft neliniștită.. ma gândesc sa nu fie chiar de la ovulele alea și sa îmi para mie ca e sangeCu 80 zile in urma
8397 vizualizari
7 Raspunsuri UTILE
 • + 0
  Corina*
  Danaelena Cu 78 zile in urma        
 • + 0
  Nu le mai pun Voriba ovulele pt ca nu mi le dăduse neaparat justificat ci mai mult preventiv, la prima sarcina având ureaplasma pana am născut pt ca nu a cedat cu niciun antibiotic
  Danaelena Cu 78 zile in urma        
 • + 0
  Așa este Victoria, totuși văd ca nu mai am, deci probabil era chiar de la ovulele acelea și m-am speriat eu! El a verificat copilul, placenta, colul și totul era in regula! Câți dr atâtea păreri! De ex când m-am operat de endometrioza, ginecoloaga cu care am născut primul copil, mi-a spus la controlul de 6 sapt după naștere ca e endometrioza, alt dr mi-a spus ca e vb de o trompa!a trebuit sa ma taie ca sa vadă ca intr adevăr era endometrioza, pt ca retrospectiv privind se putea face și laparoscop acel chist..
  Danaelena Cu 78 zile in urma        
 • + 0
  Nu este un raspuns normal de la un dr ginecolog Asa zic si cand ai pierdut sarcina; nu stiu de la ce a fost 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Mai cere o parere
  Victoria1978 Cu 78 zile in urma        
 • + 0
  Daca ti-a dat ovulele astea, ti le-a dat el cu un scop! Continua tratamentul si fii sigura ca nu e sange, mai alea daca si dr ti-a zis asta.
  Corina95 Cu 79 zile in urma        
 • + 0
  Da, merci Corina, m-am mai liniștit..tocmai am venit de la dr și ideea este ca dr m-a controlat și zice ca nu își da seama de la ce sa fie sange și dc ar fii, pt ca nu se vede nici măcar un firicel de sange nicăieri, deși pe Mănușile lui am văzut și acum puțin sange maroniu.. dar cred și eu ca este de la ovulele acelea! Oricum i-am spus ca nu le mai pun pt da m-am speriat ft tare, eu având și o sarcina cu rost.. sunt destul de stresată oricum! Merci de răspuns!
  Danaelena Cu 79 zile in urma        
 • + 0
  Pai daca esti in timpul tratamentului, este normal. Ovulele alea se topesc si se scurg. Nu te alarma, decat dupa vreo 2 maxim 3 zile dupa ce ai terminat de administrat ovulele. Am avut si eu ovulele astea si la exterior par doar maro, dar cand se topesc au asa tenta caramizie, ai impresia ca e sange.
  Corina95 Cu 79 zile in urma        
Pentru a putea posta un raspuns este necesara autentificarea.
Inregistrare cont sau Login
Vizitati profilul meu liliana37 a apreciat clipul video:
Apreciere Nasterea naturala in apa , video
cursuri web design Cursuri web design

POZE RECENTE:

+ poza mea
Este facut cu 7 zile inainte de cm,Mie m Bb 11s1z vineri facem morfologia aflam s Boboceii la apa 😅😅😅...prima bal merci Rodica de reteta :-* Familia mea frumoasa Fotografie Voi ce ati papat azi? Noi daca suntem fa Burtica creste❤ desertul azi Fotografie A invatat sa apese pe deotorant 😀😀 Bebe, mâine 21 de săptămâni burtica mea 10s asa e mereu de mare. 10s Fotografie Coffe time!!

CEA MAI APRECIATA MAMICA IERI, 7 decembrie

Anita30Vasi
0 aprecieri primite
15 raspunsuri publicate
Anita30Vasi este membru activ de Duminica, 23 Octombrie 2016. Ajuta comunitatea cu 1350 raspunsuri utile, si a postat 184 intrebari in forum.
Fotografii recente adaugate de Anita30Vasi: