AUTENTIFICARE SITE PARTENER

LISTA PARTENERI


Cresteti vanzarile dumneavoastra uimitor de simplu. Va punem la dispozitie o platforma prin care veti putea publica si edita informatiile dumneavoastra in cadrul sarcinapesaptamani.ro. Odata realizat contul, veti avea propria pagina la rubrica de parteneri si veti putea incepe atragerea de noi cumparatori publicand reduceri la rubrica noastra de Oferte si promotii.

Parteneriatul se adreseaza site-urilor care ofera informatii/servicii/produse destinate gravidelor sau mamicilor. Este obligatoriu inserarea in site-ul dumneavoastra a unui link catre noi, link pe care il veti gasi pe pagina de inregistrare.

 

INREGISTRARE SITE PARTENER

Daca informatiile/serviciile/produsele dumneavoastra se adreseaza gravidelor sau mamicilor va invitam sa va inregistrati pentru a beneficia de:

  • Pagina dumneavoastra de prezentare
  • Adaugare Oferte si Promotii
  • Adaugare Evenimete
  • Adaugare Anunturi

Inregistrare partener

 

Daca intampinati probleme pe parcursul navigarii, va rugam sa ne semnalati acest lucru folosind link-ul de semnalare problema (link pe care il veti putea gasi si in partea dreapta sus, pe tot parcursul navigari).

Veti observa modificari pe parcursul vizitelor, modificarile sunt menite sa imbunatateasca relatia utilizatorilor si partenerilor in folosirea site-ului. Daca doriti sa ne trimiteti sfatul dumneavoastra va rugam folositi link -ul de trimitere sugestie.

 

 


 

Publicitate: