Pentru AlexandraErika

Share |
AU VIZUALIZAT RECENT FOTOGRAFIILE:
eiyliyn   cu 24 zile in urma  
eiyliyn a citit povestirea nasterii
😊😊
micaela   cu 45 zile in urma  
micaela a citit povestirea nasterii
test de sarcina
COMENTARII:
 • Da...nitratu e sub forma de granule. Cel putin ei asa i a pus si au cazut 2 granule una pe piciorus si alta pe burtica..nu e rau dar probabil a simtit ca o piscatura. Acum am schimbat o si am vazut ca s a înroșit..data viitoare sa vad cum fac sa o acopar eu cu mainile..😔. Si nici nu plange a mea..nici la vaccin n a plans nici la cercei..cel mult scanceste si se opreste. Lasa ca or sa le treaca si or sa aiba burice superbe! 🤗 tot raul spre bine!
  RuxandraS Cu 1 ani in urma  
 • Undeee ce cum??😨😨😨😨 nu a durut-o pe micuta?? Offf Doamne ce ne e si cu buricutul asta. Ei nu au avut noroc sa scape din prima😭
  AlexandraErika Cu 1 ani in urma  
 • Offf mititelul. Sper sa i treaca si sa i se inchida. E pacator nitratu ca daca scapa putin pe piele i o pateaza. La fiimea i a scapat si are o mica pata neagra si arde din pacate pielea. Mie mi a zis sa i pun compresa acolo si s o dau cu apa oxigenata si betadina.
  RuxandraS Cu 1 ani in urma  
 • Ruxandra,azi am fost si eu cu al meu la grigore alexandrescu..si la fel are si a meu. Granulom si marti daca nu ii trece si nu se inchide cu ce mi-au dat ei acum,ii pune nitrat de argint.
  AlexandraErika Cu 1 ani in urma  
 • Da pai si mie la primul control mi a spus dr tot asa din cauza buricului ca poate face hernie ombilicala insa acum la control mi a zis ca nu e necesara operatia si ca are granulom. I a pus nitrat de argint si vineri mergem iar sa i pună. Ma bucur ca nu va necesita operatie
  RuxandraS Cu 1 ani in urma  
 • al meu are hernie ombilicala si am folosit asa ceva e apa de ploaie..are2 ani si 2 luni si merg sa il operez
  claudytza Cu 1 ani in urma  
 • Nu. De regula a mea plange cand o doare burtica de la gaze ori cand se screme pt ca se incordeaza si atunci supureaza buricul. Pe bontul ala tai o bucata dintr o compresa sterila si pun peste buric. Când se misca nu se mai freacă. Ti am trimis mesaj si ti am zis mai in detaliu.
  RuxandraS Cu 1 ani in urma  
 • si nu ii este incomod cu el?? Si ce pui la buricut acolo?
  AlexandraErika Cu 1 ani in urma  
 • Un fel de centura care se pune la buric dacă bebe are probleme cu el. In cazu meu buricu fetei mele secreta iar ala o ajuta. Cand se misca bebe fiind fixat pe buric..nu il deranjeaza si nu se freaca de pampers ori haine. Sper ca nimeni sa n ajunga sa l foloseasca.
  RuxandraS Cu 1 ani in urma  
 • Ce este?
  madacoman Cu 1 ani in urma  
Conectaţi-vă sau creaţi acum un cont pentru a posta un comentariu!
De la RuxandraS
Cu 1 ani in urma
53 vizualizari
RuxandraS este membru activ de Luni, 28 Iulie 2014. Ajuta comunitatea cu 1219 raspunsuri utile, si a postat 126 intrebari in forum.
RuxandraS este mami de fetita, Elena Rebeca.
Cele mai recente fotografii adaugate de RuxandraS:
Din categoria:

5 fotografii adaugate recent:

Top 4 :
(voturi din ultimele 15 zile):

Categorii poze: