Pentru AlexandraErika

Share |
AU VIZUALIZAT RECENT FOTOGRAFIILE:
COMENTARII:
 • Da...nitratu e sub forma de granule. Cel putin ei asa i a pus si au cazut 2 granule una pe piciorus si alta pe burtica..nu e rau dar probabil a simtit ca o piscatura. Acum am schimbat o si am vazut ca s a รฎnroศ™it..data viitoare sa vad cum fac sa o acopar eu cu mainile..๐Ÿ˜”. Si nici nu plange a mea..nici la vaccin n a plans nici la cercei..cel mult scanceste si se opreste. Lasa ca or sa le treaca si or sa aiba burice superbe! ๐Ÿค— tot raul spre bine!
  RuxandraS Cu 125 zile in urma  
 • Undeee ce cum??๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ nu a durut-o pe micuta?? Offf Doamne ce ne e si cu buricutul asta. Ei nu au avut noroc sa scape din prima๐Ÿ˜ญ
  AlexandraErika Cu 125 zile in urma  
 • Offf mititelul. Sper sa i treaca si sa i se inchida. E pacator nitratu ca daca scapa putin pe piele i o pateaza. La fiimea i a scapat si are o mica pata neagra si arde din pacate pielea. Mie mi a zis sa i pun compresa acolo si s o dau cu apa oxigenata si betadina.
  RuxandraS Cu 125 zile in urma  
 • Ruxandra,azi am fost si eu cu al meu la grigore alexandrescu..si la fel are si a meu. Granulom si marti daca nu ii trece si nu se inchide cu ce mi-au dat ei acum,ii pune nitrat de argint.
  AlexandraErika Cu 125 zile in urma  
 • Da pai si mie la primul control mi a spus dr tot asa din cauza buricului ca poate face hernie ombilicala insa acum la control mi a zis ca nu e necesara operatia si ca are granulom. I a pus nitrat de argint si vineri mergem iar sa i punฤƒ. Ma bucur ca nu va necesita operatie
  RuxandraS Cu 126 zile in urma  
 • al meu are hernie ombilicala si am folosit asa ceva e apa de ploaie..are2 ani si 2 luni si merg sa il operez
  claudytza Cu 126 zile in urma  
 • Nu. De regula a mea plange cand o doare burtica de la gaze ori cand se screme pt ca se incordeaza si atunci supureaza buricul. Pe bontul ala tai o bucata dintr o compresa sterila si pun peste buric. Cรขnd se misca nu se mai freacฤƒ. Ti am trimis mesaj si ti am zis mai in detaliu.
  RuxandraS Cu 126 zile in urma  
 • si nu ii este incomod cu el?? Si ce pui la buricut acolo?
  AlexandraErika Cu 126 zile in urma  
 • Un fel de centura care se pune la buric dacฤƒ bebe are probleme cu el. In cazu meu buricu fetei mele secreta iar ala o ajuta. Cand se misca bebe fiind fixat pe buric..nu il deranjeaza si nu se freaca de pampers ori haine. Sper ca nimeni sa n ajunga sa l foloseasca.
  RuxandraS Cu 126 zile in urma  
 • Ce este?
  madacoman Cu 126 zile in urma  
Conectaลฃi-vฤƒ sau creaลฃi acum un cont pentru a posta un comentariu!
De la RuxandraS
Cu 126 zile in urma
20 vizualizari
RuxandraS este membru activ de Luni, 28 Iulie 2014. Ajuta comunitatea cu 540 raspunsuri utile, si a postat 81 intrebari in forum.
RuxandraS este mami de fetita, Elena Rebeca.
Cele mai recente fotografii adaugate de RuxandraS:
Din categoria:

5 fotografii adaugate recent:

Top 4 :
(voturi din ultimele 15 zile):

Categorii poze: