Cum se stabilesc tarifele in cazul epilarilor definitive cu laser la salon?

Cauti un salon pentru o epilare definitiva cu laser, intri pe site-ul oficial si primul lucru la care te uiti e oferta de servicii, pachetele de servicii. Dupa ce te-ai decis ce ai nevoie si tipul de epilare necesara vei merge in pagina cu preturi unde vei vedea listate toate tarifele practicate de respectivul salon. Sunt mari, e adevarat, dar rezultatele foarte bune pe termen lung justifica de fiecare data preturile, alaturi de tehnologia folosita, aparatele laser, si experienta personalului de acolo.

Dar cum se ajunge la aceste tarfice pentru o epilare definitiva laser Piteşti? E o intrebare foarte buna mai ales daca te ingrijoreaza preturile un pic cam piperate fata de cele practicate pentru o epilare obisnuita sau fata de costurile epilarilor facute acasa, asa cum te pricepi mai bine. Stabilirea preturilor pentru epilarile definitive cu laser va tine cont de mai multe lucruri. 

De exemplu, se va incepe cu stabilirea zonelor de epilat, iar in functie de complexitatea lor si de sex se va fixa un tarif anume. Daca ai mai mult par acolo va costa mai scump pentru ca procesul de epilare definitiva va fi mai lung, mai lent.

Dupa ce s-au stabilit zonele de epilat si preturile estimative pentru epilarea definitiva se trece la alta etapa. Se stabilesc si preturi pentru manopera, in functie de experienta celui care realizeaza procedura si de durata ei. Se adauga la preturile per zona in functie de pilozitate. Si culoarea pielii conteaza si contrastul, culoarea firelor de par. Ai fire de par mai inchise la culoare, contrast bun, pretul e mai mic, ai par mai deschis la culoare, contrast slab, va costa mai mult pentru ca procedura va dura mai mult.

In tariful final se vor adauga si costurile de functionare a aparaturii, tipul de aparatura folosita, se consuma curent, e nevoie de mentenanta periodica, poate s-a schimbat aparatul laser vechi cu unul de ultima generatie. Fiecare salon are dreptul sa adauge la pretul de baza per zona orice fel de costuri crede pentru a avea un pret corect pentru o epilare definitiva laser Piteşti.

Intervine si experienta specialistilor de acolo, vechimea branului, popularitatea si atunci pretul poate sa creasca daca ai doar oameni cu vechime in domeniu si foarte buni specialisti, daca esti pe piata de multa vreme. Tarifele vor varia in functie de pachetele de servicii si de cumulul de zone de epilat ce vor putea fi tratate.

Nu uita ca salonul urmareste sa faca profit, dar si sa supravietuiasca. Se va tine cont de chiria de platit, de utilitati, de alte costuri aferente desfasurarii activitatii, de impozite, taxe, de absolut orice influenteaza activitatea intr-un fel. Profitul saloanelor depinde si de clienti, de cat de multi sunt, ce servicii acceseaza, cat de des.

In mare asa ar trebui sa functioneze stabilirea tarifelor pentru epilarile definitive cu laser la salon. Desigur, orice salon va afisa preturile cele mai bune la serviciile prestate si va incerca sa aiba un raport calitate-pret foarte bun ca sa atraga tot mai multi clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.