Ce produse cosmetice nu ai voie sa folosesti cand alegi sa te epilezi definitiv cu laser la salon?

Inainte de orice sedinta de epilare definitiva cu laser orice client va primi un set de reguli de respectat. Un alt set va fi oferit dupa orice procedura de epilare cu laser. Cele mai importante sunt cele primite inainte de epilari.

Pregatirea pentru epilarea definitiva cu laser nu e doar psihica, daca nu ai fost niciodat la salon pentru o epilare definitiva laser Ploieşti, daca locuiesti in Ploieşti, tine si de pregatirea pielii si a firelor de par pentru epilare. Specialistii in epilari vin mereu cu o serie de recomandari in privinta produselor cosmetice strict interzise cand vine vorba de epilarile la salon si mai ales cand se discuta despre epilari definitive cu laser.

Inainte de epilarea la salon sau intre sedintele de epilare, 6-8 la numar, poate 10-12 daca e vorba de parul facial, la intervale de 6-8 saptamani, uneori doar 4 saptamani, nu se vor folosi deloc creme, creme cu filtru solar, fel de fel de uleuri esentiale, produse cosmetice de corp cu actiune directa asupra zonelor de epilat. Desi tu poti crede ca iti faci un bine folosindu-le, in realitate nu vei face decat sa determini fotosensibilitate locala, ce impiedica intr-un final actiunea tratamentelor, epilarilor definitive cu laser.

Si deodorantele, parfumurile vor face rau pielii si vor determina aceeasi fotosensibilitate locala. Nu conteaza ca nu au alcool, ca sunt naturale, ca sunt din plante, extracte, nu ai voie sa le folosesti cand vrei sa mergi la salonul favorit pentru o epilare definitiva laser Ploieşti.

Alt semnal de alarma e tras de specialisti in privinta autobronzantelor aplicate inainte de tratament sau pe parcursul tratamentelor, epilarilor definitive laser. Daca pielea e mai inchisa la culoare pentru ca se bronzeaza rapid scad sansele sa obtineti rezultatele dorite la epilari si aparatura laser poate actiona mult mai puternic sau mai slab in functie de contrastul dintre piele si firele de par la nivel cromatic.

Nu se va decolora nici parul cu o saptamana inainte de epilarea definitiva la salon cu orice fel de substante, cosmetice. Prin decolorare se pierde contrastul atat de necesar la epilarile definitive si procesul de epilare laser ar putea fi imposibil. Culoarea mai inchisa si pigmentarea mai buna determina si efecte mai bune odata cu epilarile definitive cu laser.

Poti folosi insa creme hidratante daca mai apar iritatii, creme calmante, dar doar la recomandarea specialistului de la salon si doar daca ai nevoie, daca ai o piele care suporta aplicarea lor dupa epilari. Evita sa ai orice substanta in contact cu zonele de epilat cateva ore si baile fierbinti, nu purta haine mulate sau sintetice si evita cat mai mult frecarea hainelor de corp si transpiratia excesiva.

Tine minte ca rezultatele finale se vor vedea in cazul epilarilor definitive cu laser de abia cand termini toate sedintele, primele rezultate apar in primele sedinte, dar ele nu sunt atat de bune cum te-ai astepta pentru ca esti de abia la inceputul tratamentelor. Ca sa fie cat mai bune respecta cu strictete toate recomandarile facute in acest articol si te vei bucura de epilari definitive cu laser excelente, cu efecte pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.