Epilari definitive cu laser in orase mari sau in orase mici? Ce alegem?

Te-ai horatat sa te epilezi definitiv cu laser, in sfarsit. Ti-ai facut curaj si ai renunat la epilarile cu ceara sau cu lama, creme depilatoare, aparate de ras electrice. Ai deja o lista de saloane cu servicii de epilare definitiva laser Ploieşti, daca locuiesti in Ploieşti, de exemplu, dar nu stii pe care sa le alegi. Unele sunt in orasul tau, care e un oras mare, altele sunt in apropierea ta, in orase mai mici. Ce alegi?

Raspunsul depinde de foarte multe variabile si de ce iti doresti de la salonul respectiv. In orasele mari saloanele au preturi mai mari, asa cum e si firesc, dar si oferte si promotii mai multe, mai multi clienti, exista concurenta, deci te astepti sa ai mereu epilari definitive laser la preturi competitive. 

Ai ceva mai mult de asteptat chiar daca te programezi pentru ca va fi mereu aglomerat, programarea s-ar putea sa fie facuta mai tarziu decat te asteptai. Plus ca ai trafic mai dificil prin oras si exista riscul sa intarzii la salon. Dar ai si servicii mai multe, pachete complete, investitii facute in aparatura, in design interior ca sa te simti excelent la sedintele de epilare definitiva laser Ploieşti.

De cealalta parte, in orasele mici sunt mai putine saloane, poate e unul singur daca e oras foarte mic. Preturile sunt mai mici pentru ca salonul nu e asa de cautat ca in orasele mari, clienti multi nu sunt, te programezi cand vrei, dar ai si servicii nu atat de multe si poate nu la calitatea celor din orasele foarte mari. 

Avantajul major in orasele mai mici este legat de oferte si de promotii, mult mai bune ca in orasele mari mai ales daca salonul vrea sa atraga clienti si sa isi dezvolte baza de clienti existenti, sa ii fidelizeze pe cei care ii are deja. Nu ai probleme nici cu traficul, ajungi mereu la timp si te programezi cand vrei, ai suficiente zile libere si intervale orare ramase libere care de abia asteapta sa fie ocupate.

In orasele mari personalul poate fi mai pregatit, vei avea experiente ceva mai bune, dar nu e o regula. Poti sa ai surpriza placuta sa gasesti in orase mici specialisti cu experienta vasta si abilitati excelente, care iti vor oferi servicii de top la cele mai bune preturi de pe piata locala.

Daca ar fi sa alegi intre oras mare si oras mic pentru epilari definitive cu laser ai putea fi tentat sa mergi pe prima varianta, dar vei scoate din buzunar ceva mai multi bani pentru aceleasi servicii. Varianta oraselor mici este mereu cea mai buna daca vrei un raport calitate-pret foarte bun si programari rapide, daca iti doresti sa ajungi la timp mereu la salon.

Din perspectiva atmosferei din salon, in orasele mari s-ar putea sa ai locatii ceva mai cochete si mai bine organizate, decorate, in vreme ce in orasele mici investitiile principale vor fi in aparatura si personal si ceva mai putin in locatie. Insa nu vei ramane dezamagit de atmosfera si decor nici in orasele mari, nici in cele mici. Pana la urma e doar alegerea ta si tu vei hotari unde mergi, la ce salon si ce fel vrei sa fie experienta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *