De ce costa atat de mult epilarea definitiva cu laser la salon?

Primul lucru pe care il vei remarca atunci cand analizezi ofertele unui salon in materie de epilare definitiva cu laser va fi pretul. Daca o epilare obisnuita nu trece de 500 ron in general pentru mai multe zone, cand vine vorba despre epilarile definitive pretul final solicitat poate sa depaseasca lejer 3.000 ron sau chiar mai mult, depinde de fiecare salon in parte. De ce apar aceste preturi parca prea mari pentru o epilare?

Motivul e simplu si e usor de inteles daca te gandesti ce presupune o epilare definitiva laser Oradea. Epilarea definitiva cu laser e o procedura delicata, de durata, complexa, nu poti obtine rezultate vizibile imediat. Sunt necesare pana la 6-8 sedinte, chiar 10-12 cand se epileaza parul facial, cand e vorba de barbati uneori, la intervale de 6-8 saptamani. De aici si preturile mai mari la epilari. Fiecare sedinta te poate costa intre 120 ron si 500 ron poate, depinde ce zona vrei sa epilezi.

Aparatura folosita e scumpa si ea, are nevoie de intretinere, mentenanta, de inlocuire la un anumit interval de timp. Uzura e destul de mare daca ai multi clienti, toti vor rezultate bune, asa ca si preturile trebuie sa reflecte toate nevoile salonului legate de aparatura.

Mai intervine si calitatea serviciilor de epilare definitiva laser Oradea oferite la salon. Una este sa te epilezi la salon prin metode clasice sau acasa, alta este sa mergi pentru epilari definitive si sa ramai cu piele catifelata, fara iritatii, fara disconfort, cu un puf foarte fin usor de ingrijit si aproape invizibil in zona de epilat. Vrei calitate si epilari definitive platesti, asa e firesc.

Costurile sunt suportabile daca te gandesti la cat cheltuiali pe epilarile normale si pe produse, la alte saloane care nu ofereau epilari definitive cu laser. Stii ca investesti o suma mai mare de bani, dar nu vei mai avea nicio problema legata de epilare. Te programezi la una, doua serii de sedinte de intretinere pe an si ai terminat definitiv cu stresul epilarilor saptamanale. E win-win pentru tine si pentru salon din orice perspectiva ai privi lucrurile.

Discutam despre costuri mai mari la epilarile definitive cu laser si pentru ca investitiile in toata aparatura si in accesorii sunt destul de mari la inceput si orice salon trebui sa le amortizeze. Toate costurile suportate de salon sunt reflectate si in preturile serviciilor, dar le vezi si in ceea ce priveste calitatea epilarilor. 

Asa ca merita sa dai mai mult pe epilarile definitive la salon si astfel sa sustii si salonul. Personalul de acolo va incerca sa imbunatateasca mereu experienta si sa iti ofere epilari si mai eficiente pe masura ce se inlocuiesc echipamente si se aduc la standarde moderne cele deja existente.

Acestea ar fi, pe scurt, cele mai importante motive pentru care vei scoate din buzunar mult mai mult pentru epilarile definitive cu laser atunci cand mergi la salon. Dar fiecare banut merita si te vei convinge de calitatea foarte buna a serviciilor prestate cu siguranta. Epilarile definitive cu laser vor ramane in continuare o varianta foarte buna si nu atat de scumpa, asta daca vrei sa scapi de parul corporal intr-un timp record.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.