Ce faci cand epilarea facuta acasa, prin metode clasice, nu da rezultatele dorite?

Ai trecut si tu prin acest scenariu de cosmar: te epilezi, totul arata bine, zonele epilate cu lama, cu creme depilatoare, eventual cu niste ceara par sa nu mai aiba niciun firicel de par. Si dupa doua sau trei zile, maxim sase zile vezi iar zonele proaspat epilate pline de par. Epilarea prin metode traditionale nu va da niciodata rezultatele dorite si pe termen lung nu ai cum sa te bazezi pe ea. Daca iti place sa te epilezi si vezi epilarea ca pe o relaxare, foarte bine, o poti face in continuare si poti pierde timp si mai mult din timpul tau liber.

Dar daca esti inteligenta si vrei sa faci si niste economii considerabile, sa ai mai mult timp pentru tine si pentru familie, de exemplu, mergi pe varianta unei epilari definitive la salon. Spre deosebire de o epilare facuta acasa cum te pricepi, epilarile de la salon au mereu cele mai bune rezultate pe termen mediu si lung, vezi imediat o schimbare in bine la nivelul zonelor de epilat si firele de par care mai raman sunt ca un puf fin, usor de ingrijit.

Practic printr-o epilare definitiva laser Ploieşti la salon ai rezultate vizibile dupa prima sedinta, in sase sedinte sau poate opt, repetate la patru sau sase saptamani ai scapat de firele de par nedorite din zonele de epilat si asta fara dureri si iritatii. Toata procedura de epilare cu laser e simpla, nu exista efecte adverse, personalul din saloane are experienta si iti va oferi o epilare perfecta. Dureaza putin epilarea definitiva per sedinta, iti poti relua activitatile normale, respecti niste reguli usoare si totul va fi bine.

Pielea nu va avea de suferit dupa o epilare definitiva laser Ploieşti, firele de par din jurul zonelor epilate nu vor suferi nici ele, sunt vizati doar foliculii firelor de par, nimic altceva. Ti se va explica intreaga procedura, setarile de la aparatele laser vor fi personalizate, lungimile de unda se vor alege in functie de culoare pielii si a firelor de par, de contrastul existent.

Respectarea periodicitatii sedintelor si numarului de sedinte stabilit in urma consultatiei initiale si a sedintelor de testare, dar si a perioadelor dintre sedinte, seturi de sedinte vor reprezenta mereu garantia unor epilari definitive de succes indiferent de varsta. 

Tine cont ca trebuie sa ai peste 15-16 ani ca sa mergi la salon pentru epilarea definitiva si trebuie sa ai si acordul parintilor daca esti minora inca. De asemenea, daca esti persoana trecuta de prima tinerete si ai incaruntit e recomandat sa mergi in continuare pe variantele clasice, pentru ca rezultatele epilarilor definitive nu vor fi deloc bune.

Investesti niste bani, e adevarat, nu sunt sume mici, dar ceea ce obtii dupa sedintele de epilare definitiva nu se a compara absolut deloc cu tot ce ai obtinut dupa zeci si zeci de epilari facute acasa cum te-ai priceput mai bine, fara sa ai pregatire si experienta in domeniul epilarilor profesioniste. Cu cat incepi sa apelezi mai devreme la aceasta metoda de epilare, cu atat rezultatele vor fi mai bune pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.