Pregatirea unei cununii civile in Bucuresti. Cum sa fii gata la timp si sa respecti fiecare deadline?

Cununia civila este cel mai emotionant moment pentru viitorii miri. Ea precede cununia religioasa, numarul participantilor este restrans, iar petrecerile organizate nu sunt atat de mari si de complexe precum cele de la cununia religioasa.

Unele cupluri aleg sa faca si cununia religioasa, si pe cea civila in aceeasi zi, ceea ce nu e o problema, mai ales ca salile pentru evenimentele private si restaurantele sunt tot mai greu de gasit in ultimii ani. Pregatirile pentru organizarea la un restaurant a cununiei civile in Bucuresti vor trebui incepute cu cateva luni inainte pentru a fi sigur ca vei bifa toate etapele si nu vei uita detalii importante. Ca sa nu pierzi timp prea mult stabilesti inati data si locatia pentru evenimentul tau privat.

Data trebuie sa fie aleasa in asa fel incat sa convina viitorilor miri si sa fie una accesibila si pentru invitati, sa poata onora invitatiile primite fara stres. Restaurantul penru cununia civila ar trebui sa fie si el disponibil in ziua dorita, sa aiba sali goale si personal gata sa ajute la servire si la stabilirea meniurilor. Rezervarile pentru restaurante, mai ales in Bucuresti, se fac si cu un an sau mai bine de un an inainte de evenimente, asa ca e bine sa tii cont de acest aspect.

Documentele pentru cununia civila vor fi verificate, obtinute si ele cu mult inainte de marele eveniment din viata voastra pentru a putea scapa de un stres in plus. Odata ce ai documentele se va programarile la autoritatile locale care vor oficializa cununia la o data la care pot veni si cei ce vor sa asiste la cununia civila. Mai e nevoie si de martori la cununii civile, ei trebuie informati si stabiliti inainte, data cununiei trebuie comunicata in mod clar-martorii trebuie sa fie eligibili in conformitate cu cerintele legale.

La o cununie civila Bucuresti importante vor fi si inelele si rochiile, costumele. Cauta din timp inelele, mergeti si testati, comparati modele si preturi si faceti o vizita si in magazinele de specialitate pentru imbracaminte si incaltaminte specifice evenimentului privat la care veti lua parte.

Se vor stabili si detaliile legate de tort, de servirea mesei la petrecerea de dupa cununie civila Bucuresti, se vor programa degustari si se va alege cea mai buna varianta de desert, meniurile complete. Tot acum ar fi de preferat sa gasesti un fotograf sau un operator video cu experienta ca sa ai pe viata cele mai frumoase evenimente. Si aici trebuie sa te grabesti pentru ca toata lumea va cauta fotografi buni si cameramani pentru astfel de evenimente.

In apropierea cununiei civile repetitiile legate de ceremonie ar fi necesare daca vrei sa nu iti scape niciun detaliu si sa vezi in general cum va decurge totul in ziua cea mare. Atat la restaurantul ales, cat si in alte locatii vor fi facute simulari ale etapelor evenimentului si se vor corecta orice fel de probleme la care nu v-ati gandit deja.

Daca nu te descurci de unul singur sau cu ajutorul rudelor, prietenilor poti angaja specialisti si consilieri in organizare de evenimente private, poti discuta si cu personalul restaurantelor pentru a planifica totul pas cu pas. Lasi totul in grija profesionistilor cu experienta si te bucuri de momentele speciale, dar si de alte detalii minore pe care le vrei rezolvate pana la momentul cununiei civile. E o zi mult prea frumoasa din viata voastra de viitor cuplu pentru a trece atat de usor si pe nesimtite din cauza lucrurilor prea multe de facut, oboselii si stresului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.