Epilarea definitiva cu laser chiar e definitiva?

De foarte multe ori clientii saloanelor care solicita epilari definitive raman uimiti cand vad ca mai sunt fire de par in zonele de epilat si ca trebuie sa repete procedurile cu titlu de intretinere o data sau de doua ori pe an. Pana la urma epilarea definitiva e chiar definitiva, scapi total de firele de par din zonele de epilat?

Pentru inceput trebuie sa intelegi ce e cu epilarile „definitive”. La o epilare normala, cu o lama de ras, vei vedea ca aproape tot parul din zonele vizate va disparea, raman doar radacinile. La scurt timp creste iar firul de par si iar te epilezi si tot asa. Asta e epilarea obisnuita, traditionala, care se poate face si cu o ceara speciala, cu benzi ceara, cu o crema depilatoare, cu aparate pentru epilare pentru femei sau orice alte dispozitive moderne, substante moderne pentru acasa, pentru profesionistii de la salon.

Cand adaugam termenul „definitiv” langa epilare se schimba lucrurile complet. Epilarea definitiva implica folosirea unor aparate speciale profesionale in saloane, ai nevoie de specialisti care sa le utilizeze si sa iti garanteze pentru efectele epilarilor. 

Poti sa te gandesti imediat la IPL, Lumina Intens Pulsata, la epilari prin electroliza, care tot in categoria epilari definitive intra. Rezultatele sunt mai bune ca la o epilare obisnuita, clasica, dar pe termen lung tot ai nevoie de prea multe sedinte de epilare si riscurile asumate sunt destul de mari, iritatiile destul de urate.

O epilare definitiva laser Galaţi este exemplul tipic de epilare definitiva cu rezultate pe termen lung. Ea e definitiva pentru ca aproape toate firele de par dispar, cam 90%-95%, in sase sedinte deja ai zonele de epilat aproape perfecte. Da, mai raman fire de par, dar ele arata ca un puf fin aproape invizibil si usor de ingrijit, pielea ramane fina, catifelata, nu are probleme dupa epilari.

Personalul de la salon iti va recomanda si sedinte de intretinere o data, de doua ori pe an cand te-ai decis sa apelezi la o epilare definitiva laser Galaţi, daca locuiesti in Galaţi. Si aici vei fi si mai incurcat de prezenta termenului „definitiv”.

Asadar, epilarea definitiva cu laser este definitiva, dar acest definitiv nu inseamna total. Cum am vazut mai ai fire de par, cateva, ramase, nu se observa, se mai intervine la o anumita perioada si pielea va arata excelent, nu vei mai avea nevoie de epilari normale deloc. Definitiv asezat langa epilare inseamna mereu fara a fi nevoie de alte epilari obisnuite prin metode traditionale, clasice.

Cam asa stau lucrurile in mare cu epilarile definitive. Chiar daca procedurile par destul de complicate si s-ar putea sa iti fie teama la inceput mergi cu incredere la salon pentru ca nu se intampla nimic, vei fi multumita de rezultate si te vei simti excelent. Personalul de acolo stie ce are de facut, aparatura cu laser de ultima generatie functioneaza perfect si e testata deja, asa totul va fi sigur si rapid, nu vei petrece prea mult timp la salon pentru epilarile definitive cu laser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.