6 aplicatii utile cand vrei sa concepi mai rapid un bebe pe cale naturala

Aplicatiile pentru a stabili perioada de fertilitate maxima te vor ajuta sa ramai gravida mult mai rapid si fara efort.

Perioada de dinaintea sarcinii este una foarte stresanta pentru orice femeie. Conceperea unui copil pe cale naturala, in urma contactelor sexuale neprotejate repetate in perioada fertila, la ovulatie, poate fi destul de complicata, indiferent de varsta.

Pentru ca nu stii ce se intampla in interiorul sistemului tau reproducator cu exactitate vei avea nevoie de date precise si de ajutoare moderne ca sa afli cand e fereastra fertila si cand e ovulatia ca sa ramai gravida cat mai repede. Aplicatiile pentru fertilitate si monitorizarea ei sunt cea mai simpla metoda prin care poti sa afli cu precizie cand poti incerca sa concepi un bebe alaturi de partenerul tau.

Conceperea unui copil nu este la fel de simpla cum ai vazut prin filme. Desi esti atenta la toate semnalele pe care ti le trimite corpul tau si incerci sa ai relatii intime cat mai aproape de ovulatie de multe ori ratezi perioada de fertilitate maxima si spermatozoizii ajunsi in sistemul tau reproducator nu ajung sa se mai intalneasca cu ovulul. Si daca nu mai ai intalnirea dintre spermatozoizii ejaculati in sistemul reproducator si ovulul eliberat la ovulatie nu ai cum sa ramai gravida pe cale naturala.

Monitorizarea tuturor semnalelor pe care le cunosti deja si le vezi lunar ar putea ajuta la conceperea mai rapida a unui bebe sanatos. Aplicatiile smart pentru telefonul mobil raman cele mai simple si mai eficiente metode de a creste sansele de a ramane insarcinata si a scapa si de presiunea si stresul perioadei de dinainte de sarcina. Iata doar cateva astfel de aplicatii complexe care vor deveni ajutoare de nadejde inainte de sarcina, in timpul sarcinii si dupa ce ai nascut in unele cazuri.

FLO. Este o aplicatie utila pentru viitoarele mamici, monitorizand fiecare aspect al fertilitatii femeii. Poti sa folosesti date despre menstruatie, cand incepe, cand se termina, despre sindromul premenstrual, cat de abundenta e scurgerea vaginala normala lunara. Cu ajutorul lor FLO poate sa prezica fereastra de fertilitate maxima a femeii si stii clar cand ovulezi. Pe langa aspectele legate de ovulatie si menstruatie, aceeasi aplicatie poate sa monitorizeze pasii, sanatatea somnului, consumul de apa. Dupa ce ai ramas gravida vei folosi tot FLO ca sa stii ce se intampla in uterul tau si cu bebe saptamana de saptamana, insa poti estima si data la care vei naste. Lunar ai rapoarte in aplicaatii cu toate detaliile si grafice interesante, stii mereu ce se intampla cu al tau corp.

GLOW. Daca vrei sa ai la indemana mereu cat mai multe date si informatii GLOW e aplicatia potrivita pentru tine. E un fel de jurnal al gravidelor si al viitoarelor gravidute. Poate sa monitorizeze pana la 40 de semne ale sanatatii organelor reproducatoare, inclusiv activitate sexuala si temperatura bazala asta ca sa stii clar cand poti incepe sa incerci sa concepi un bebe. De-a lungul unei luni folosesti aplicatia inteligenta ca sa notezi totul despre activitatea sexuala, despre schimbarile de dispozitie, despre menstruatie sau sanatatea aparatului reproducator feminin. Exista si variante ale aplicatiei pentru sarcina, pentru perioada de dupa nastere, cand ai deja un bebe, pentru perioada de dupa nastere si cresterea copilului cand nu mai vrei sa ramai gravida, dar vrei sa iti monitorizezi menstruatia. Plus ca ai articole si multe informatii la un tap distanta.

CLUE. In timpul incercarilor de a avea un bebe pe cale naturala medicul ginecolog te va intreba adesea despre anumite simptome si despre obiceiurile tale legate de viata sexuala. CLUE vine in ajutorul tau si iti ofera un jurnal digital unde poti sa notezi totul despre perioada in care incerci alaturi de partener sa ai un copil pe cale naturala. Ai peste 30 de categorii pe care le poti completa si folosi ca sa vezi ce se intampla cu al tau corp cat incerci sa concepi un bebe sanatos. In fiecare luna vezi si ziua perfecta ca sa concepi un bebe, cand ovulezi si organismul e pregatit sa permita procesul de fecundare si sa faciliteze intalnirea dintre ovul si spermatozoizi, baza pentru conceperea unui copil pe cale naturala.

OVIA FERTILITY. Spre deosebire de alte aplicatii pe care le gasesti prin magazinele de profil, OVIA FERTILITY vine cu o abordare diferita. Are un algoritm proprietar, ceea ce inseamna ca ai o aplicatie bazata pe multa cercetare si pe un sistem privat care va functiona perfect si vei avea sanse mai mari sa concepi. Ai un „scor” de fertilitate pe zile, vezi cat dureaza ferestra in care ai fertilitate maxima, poti sa monitorizezi lichidul cervical si pozitia cervixului, temperatura bazala, alte simptome ce apar in fiecare luna. In fiecare zi utilizatorii primesc informatii si sfaturi personalizate in aplicatie, bazate pe ciclul menstrual unic al fiecarei femei. Cand reusesti sa ramai gravida aplicatia iti ofera acces imediat la resurse importante si la medici ca sa poti sa primesti tot ajutorul de care ai nevoie in fiecare etapa a sarcinii.

KINDARA. Daca iti doresti sa iti monitorizezi ovulatia ca o profesionista folosesti de la inceput aceasta aplicatie. Toate datele oferite sunt peste cele clasice de monitorizare menstruatie si indicare perioada sau zi de fertilitate maxima. Iti monitorizezi in detaliu temperatura bazala, lichidul cervical si pozitionare cervix, simptomele premenstruale, alte date necesare pentru detectarea ovulatiei. Kindara foloseste imediat toate informatiile introduse pentru a oferi predictii personalizate legate de menstruatie si fertilitate, primesti alerte cand esti gata sa incerci sa concepi pe cale naturala un bebe. La vizitele programate la medic poti sa oferi datele stocate in aplicatie pentru simplificarea deciziilor medicale.

DAYSYDAY. Ai la dispozitie un termometru digital ca sa iti monitorizezi temperatura bazala in fiecare dimineata. Interfata e usor de folosit, e intuitiva, afli imediat cand esti fertila si poti incepe sa incerci sa concepi un bebe pe cale natural. Afli si cand esti la ovulatie si ai sanse mari sa ramai gravida, dar si cand nu e cazul sa incerci sa ramai gravida pentru ca te afli in perioade in care nu esti fertila. Ai grafice detaliate si poti sa afli cand ai urmatoarea menstruatie, poti sa notezi totul despre activitatea sexuala si alte informatii importante despre reproducere si sistemul reproducator feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.