CALCULATOR OVULATIE SI PERIOADA FERTILA. Calcul fertilitate. Calcul ovulatie. Sexul copilui

Calculatorul de ovulatie permite aflarea perioadei fertile, ziua ovulatiei, zilele in care sansele de a concepe fetita sau baiat sunt mari. Acest calculator este un instrument online gratuit si furnizeaza un calcul matematic standard pentru care la un ciclu regulat de 28 de zile, ziua ovulatiei se produce in ziua a 14-a. Trebuie retinut ca fiecare organism este unic, si pot aparea diferente semnificative. Cititi mai multe despre semnele si simptomele de ovulatie. Nu folositi acest calculator ca metoda contraceptiva.

Calculator ovulatie si perioada fertila. Calcul.
Selectati prima zi a ultimului ciclu menstrual.

/ /

Durata ciclului menstrual este de zile
Calculatorul de ovulatie online gratuit permite aflarea perioadei fertile si ziua ovulatiei.


 

Perioada fertila poate fi calculata utilizand calculatorul de ovulatie. De asemenea sunt declansate si o serie de simptome de ovulatie. Cunoasterea acestor semne este esentiala in a determina fazele perioadei fertile.

Printre simptomele de ovulatie  se numara: cresterea temperaturii bazale, schimbarea mucusului cervical, cresterea apetitului sexual.

Calculatorul de ovulatie si Sexul copilului. Parintii contribuie in egala masura cu structuri ce vor dicta trasaturile bebelusului. Insa cel care va da sexul copilului este tatal. Sunt doua tipuri de spermatozoizi: unii mai rapizi, care traiesc mai putin, si sunt purtatori ai genului masculin, si altii mai lenti, care traiesc mai mult si sunt purtatori ai genului feminin. Alegerea sexului pe care bebelusul il va avea este o chestiune de sincronizare. aflati mai multe

Publicitate: